Centrum Nieuw West Amsterdam

Projecten

Project VO openbare ruimte 
Locatie Osdorpplein Amsterdam
Opdrachtgever Gemeente Amsterdam Stadsdeel Nieuw West
Start ontwerp september 2017
Oplevering —-

Status in ontwikkeling
In samenwerking met Jacco Jansen – JenS ontwerpers


Centrum Nieuw West wordt de komende jaren uitgebouwd tot het economische hart van stadsdeel Nieuw West. Het gebied krijgt een enorme facelift, er worden woningen gebouwd en nieuw leisure- en winkelprogramma toegevoegd. Als kader voor de planontwikkeling zijn van 2005 tot 2015 diverse plannen gemaakt en mede door de economische crisis opnieuw vastgesteld.  Deze plannen vormen de basis voor de uitwerking van het Voorlopig Ontwerp (VO) openbare ruimte en in een later stadium voor de verdere detaillering in het Definitief Ontwerp (DO) openbare Ruimte.

Bieke Van Hees is van september 2017 tot en met april 2018 door de gemeente ingeschakeld om de inrichting van de openbare ruimte uit te werken tot een voorlopig ontwerp. Zij heeft hiervoor samengewerkt met Jacco Jansen van JenS ontwerpers.

 

Geplaatst door

Landschapsarchitect