Beethoven Beatrixpark Amsterdam

Plaats een reactie
Projecten

Project ontwerp openbare ruimte tbhv bestemmingsplan + participatietraject
Locatie Beatrixpark Amsterdam
Opdrachtgever Gemeente Amsterdam Dienst Ruimte en Duurzaamheid
Start ontwerp mei 2016
Oplevering september 2016

Status freelance werkzaamheden – afgerond


In het zuidelijk deel van het Beatrixpark, aansluitend aan de Zuidas, zijn reeds drie bouwkavels ontwikkeld.
De gemeente Amsterdam is inmiddels druk bezig met het uitwerken van het bestemmingsplan voor de tweede fase. Ten behoeve hiervan is een participatietraject opgezet om zoveel mogelijk draagvlak te creëren voor de ontwikkeling van de tweede fase. Met de wensen en ideeën van de gebruikers zal de uitwerking van het stedenbouwkundig ontwerp en de bijbehorende parkinrichting worden verrijkt.

3 modellen
drie modellen ter verkenning van de inrichting van de openbare ruimte in relatie tot het stedenbouwkundig ontwerp (hier kunnen geen rechten aan worden ontleend)

Bieke Van Hees is door de gemeente ingehuurd voor het uitwerken van de inrichting van de openbare ruimte in relatie tot het stedenbouwkundig ontwerp. Van eind mei tot eind september 2016 was zij betrokken bij het voorbereiden van de bijeenkomsten met belanghebbenden, een ruimtelijk onderzoek naar het gebruik van de openbare ruimte, een referentieonderzoek naar het gebruik van de plinten in de bebouwing en het uitwerken van diverse modellen voor de inrichting van de openbare ruimte in relatie tot het stedenbouwkundige ontwerp.

 

 

Geplaatst door

Landschapsarchitect

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s